Cartea "Amenințare și Siguranță" îți va răspunde la un șir de întrebări privind motivația deciziilor noastre și stări afective din perspectiva biologică și neuroștiințifică. Este o carte de psihoeducație care vine să combată un șir de credințe colective și prejudecăți despre comportamentul uman și îți va oferi o înțelegere științifică despre felul în care luăm decizii, despre ce sunt emoțiile noastre și felul în care le putem gestiona. 
Această carte te invită să te redescoperi și să-ți înțelegi emoțiile și comportamentele, fără să te mai blamezi  pentru ceea ce simți sau gândești, este o invitație la înțelegerea de sine și a celorlalți. 

Chișinău: Lexon-Prim, 2020, 239 p.
Contactați autorul pentru procuarea în format tipar. 

Integrarea personalității este o carte de meditații și reflecții filosofice și psihologice privind natura ființei umane și a suferinței.

Integrarea personalității ne relevă cu acuratețe mistere ale existenței umane, adevăruri universal valabile, observate cu finețe și obiectivitate de către Ștefan Popov în timpul ședințelor de consiliere psihologică cu diverși subiecți sau în urma experiențelor și trăirilor proprii. 
Dr. Edi APOSTU

Iași: 3DARTE, 2017 - 137 p.

Cartea nu este disponibilă în vânzare. Contactați autorul.

Cartea  încearcă să ofere un șir de explicații psihologice și antropologice a unor fenomene sociale negative și probleme cu care se confruntă societatea moldovenească: sărăcia, corupția, birocrația, migrația, incompetența politicului, climatului psiho-social negativ și altele.  

Este o analiză transdisciplinară a mentalității și culturii moldoveanului, pe care autorul o numește "cultura mioritică", dar și un șir de soluții teoretice pentru realizarea schimbărilor sociale dorite și tranziția către o cultură "post-mioritică."

Chișinău: Ancestrala, 2016 -292 p.

Cartea nu este disponibilă în vânzare. Contactați autorul. 

Clienți corporativi